EN

Tajna mladolikog izgleda Jennifer Aniston krije se u tekućem kolagenu!


31. siječnja 2018.


Njenom smo se mladolikom licu i njegovanoj koži divili punih deset godina tijekom kojih nas je uveseljavala glumeći Rachel u popularnoj seriji Prijatelji. Iako je od emitiranja zadnje epizode prošlo 14 godina, čini se kako je koža Jennifer Aniston i danas jednako njegovana i pošteđena bora kao i davnih dana.

U čemu se krije tajna mladolikog izgleda ove američke glumice grčkog porijekla?
Iako sve tajne pomagače koji doprinose njenoj ljepoti vjerojatno nećemo nikad saznati, glumica nam ipak, s vremena na vrijeme, otkrije pokoji sastojak zaslužan za vlastiti dobar izgled.

Tako je novinarki internetskog portala Well & Good nedavno prepričala svoje jutarnje rituale. A jedan od njih je i ispijanje proteinskog shakea obogaćenog bananama, bobičastim voćem, maca prahom, stevijom i tekućim kolagenom. Glumica je naglasila kako su upravo peptidi kolagena zaslužni za njene zdrave nokte i sjaj lica koji dolazi iznutra, a vidljiv je izvana.

Što je kolagen i zašto je važan za besprijekornu kožu?

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i tvar koja cijelo tijelo drži na okupu. Možemo ga pronaći u kostima, mišićima, koži i tetivama. On tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost (u kombinaciji s elastinom). Osim što je esencijalan za zdravlje i izgled naše kože, ovaj protein je također neophodan za smanjenje tipičnih znakova starenja.

Proizvodnja kolagena prirodno opada s godinama, što znači da se starenjem smanjuje broj i aktivnost stanica koje proizvode kolagen (fibroblasti). Na taj način se smanjuje i strukturni integritet kože koja postaje tanja i dehidrirana. Ovaj proces ima za posljedicu stvaranje sitnih linija i bora te obješenost kože.

Nahranite svoju kožu iznutra poput glumice Jennifer Aniston!

Iako se proces starenja ne može izbjeći, dobra je vijest da pomoći ima te da možemo imati besprijekornu kožu zahvaljujući kolagenu koji unosimo u organizam. Beauty napitak Mikeda® Active Collagen 5000 inovativan je proizvod koji donosi esencijalne mikronutrijente u tekućem obliku. Oni pomažu obnoviti i povećati količinu kolagena u vašoj koži.

Ovaj beauty napitak sadrži biološki aktivni, dokazano djelotvorni Peptan® kolagen, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena u koži, a zajedno s vitaminima B2 i E te cinkom doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju.

bočica = 25 ml

jednom dnevno

7x aktivnih sastojaka

30 min - brza apsorpcija