EN

Mikeda® Active Collagen 5000

Mikeda® Active Collagen 5000 je novost na hrvatskom tržištu – inovativni anti-age napitak s vodećim francuskim kolagenom za ljepotu kože i sigurne rezultate u poboljšanju kvalitete i strukture kože te smanjenju bora.

Ovaj beauty napitak sadrži biološki aktivni, dokazano djelotvorni Peptan® kolagen, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru.

Jedinstvena sinergistička formula učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

Što radi?

Mikeda® Active Collagen 5000 donosi esencijalne mikronutrijente u tekućem obliku koji pomažu obnoviti i povećati količinu kolagena u vašoj koži.

Mikeda® Active Collagen 5000 uklanja znakove starenja smanjujući oksidativni stres stanica kože, sprječavajući propadanje kolagenskih vlakana, povećavajući hidrataciju kože te povećavajući normalnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži. Kao rezultat, Mikeda® Active Collagen 5000 koži vraća mladenački izgled, popravlja tonus kože, teksturu, hidrataciju te smanjuje bore.

Koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene*

Vidljivo poboljšava:

  • strukturu
  • elastičnost
  • čvrstoću kože

*Asserin J et al. J Cosmet Dermatol. 2015. 14:291-301.

Kako djeluje?

Mikeda® Active Collagen 5000 je dodatak svakodnevnoj njezi kože koju hrani iznutra za vidljive rezultate izvana. Sinergistička formula učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

Peptan® hidrolizirani kolagen sadržan u Mikeda® Active Collagenu 5000 je bogat izvor peptida koji potiču fibroblaste na proizvodnju kolagena. Kako se povećava količina kolagena u koži, dolazi do povećanja debljine kože, a time i vidljivog smanjenja bora i borica. Jedinstveni peptidi kolagena također povećavaju proizvodnju hijaluronske kiseline što rezultira povećanom vlažnošću kože. Ovo dvostruko djelovanje čini Mikeda® Active Collagen 5000 visoko učinkovitom formulom za ljepotu kože.

Uz hidrolizirani kolagen, Mikeda® Active Collagen 5000 sadrži Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te je izvor vitamina i minerala za zdravlje, normalnu funkciju i ljepotu kože. Vitamini B2 i B3 zajedno s cinkom doprinose održavanju zdrave kože. Neizostavni vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena u koži, a uz vitamine B2 i E te cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. ,,Svemogući” cink, pored svih navedenih uloga, doprinosi i održavanju normalne kose i noktiju.

Sastojci

Aktivni hidrolizirani kolagen Peptan®

Proizveden enzimskom hidrolizom nativnog prirodnog kolagena, sastoji se od malih peptida koji se lako probavljaju, učinkovito absorbiraju i krvlju raspodjeljuju do ciljnih tkiva i kože. Peptidi kolagena stimuliraju nove strukture kolagena osiguravajući izvor aminokiselina kao gradivnog materijala te ujedno i stimulirajući sintezu novog kolagena, elastina te hijaluronske kiseline.

Količina kolagena u jednoj bočici Mikeda® Active Collagena 5000 je i do 30 puta veća nego u tableti ili kapsuli, a tekuća formula omogućuje bržu i potpuniju apsorpciju.

Beauty Shield Complex

Sastavljen od hijaluronske kiseline i vitamina B3, Beauty Shield Complex štiti kožu od vanjskih faktora. Vitamin B3 doprinosi održavanju zdrave kože, bitan je za proizvodnju stanične energije te je važan za stvaranje lipida koji koži pružaju učinkovitu barijeru od vanjskih faktora. Hijaluronska kiselina ima jedinstvenu sposobnost vezanja i zadržavanja vode zbog čega ima ulogu u hidrataciji tkiva. Najzastupljenija je u koži (50%). Jedna od značajki ostarjele kože je smanjenje količine hijaluronske kiseline.

Vitamin B2

Riboflavin ili vitamin B2 doprinosi održavanju zdrave kože i normalnih sluznica te je bitan antioksidans, točnije bitan je dio antioksidativnog sustava enzima koji neutraliziraju slobodne radikale koji mogu oštetiti stanice. Ovaj neutralizirajući antioksidativni učinak može pomoći u smanjenju i prevenciji oštećenja koja doprinose procesu starenja.

Vitamin E

Najzastupljeniji je lipofilni antioksidans u koži, a najveća količina vitamina E nalazi se upravo u vanjskom dijelu kože. Sastavni je dio antioksidativnog obrambenog sustava kože te osigurava zaštitu od slobodnih radikala koji dolaze u kontakt s kožom. Količina vitamina E u koži se starenjem kao i uslijed izloženosti UV zračenju smanjuje.

Vitamin C

Antioksidativna svojstva i njegova uloga u sintezi kolagena čine vitamin C jako bitnim za zdravlje kože. Nužan je za stvaranje nativnog kolagena i očuvanje kolagenskog matriksa koji izgrađuje unutarnji sloj i daje podršku vanjskom sloju kože. Isto tako, osigurava vitalnu zaštitu kože neutralizacijom slobodnih radikala. Najbolji učinak postiže u kombinaciji s vitaminom E i cinkom.

Cink

6% ukupnog sadržaja cinka u tijelu nalazi se u koži, najviše u njezinom vanjskom sloju. Ondje je cink prisutan kao važan strukturalni dio različitih proteina koji izgrađuju stanice kože te kao dio antioksidativnih enzima koji štite kožu od štetnih utjecaja slobodnih radikala. Budući da sudjeluje u procesu dijeljenja i diferencijacije stanica, cink je stalno potreban dijelovima tijela koji se brzo obnavljaju – koži, kosi i noktima.

Nutritivna deklaracija u 100 ml u jednoj (1) bočici (25 ml)
Energija 387 kJ / 91,1 kcal 96,9 kJ / 22,8 kcal
Masti 0,2 g <0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline <0,1 g <0,1 g
Ugljikohidrati 0,9 g 0,2 g
od kojih šećeri <0,1 g <0,1 g
Bjelančevine 19,4 g 4,9 g
Sol 0,05 g 0,01 g

Sastojci: voda, Peptan® riblji hidrolizirani kolagen (18,2%), aroma, kiselina: mliječna kiselina; L-askorbinska kiselina, cinkov glukonat, konzervans: kalijev sorbat; dl-alfa-tokoferil acetat; nikotinamid, natrijev hijaluronat, sladila: steviol glikozidi, sukraloza; riboflavin.

Jedna (1) bočica sadrži: Količina % PU*
Peptan® hidrolizirani kolagen 5000 mg **
Vitamin C 100 mg 125
Vitamin E 10 mg 83
Vitamin B2 2 mg 143
Cink 5 mg 50
Beauty Shield Complex
– Hijaluronska kiselina
– Vitamin B3
20 mg
10 mg
10 mg
**
**
63

*preporučeni dnevni unos; **preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Bez šećera

Kako koristiti Mikeda® Active Collagen 5000?

Jedna (1) bočica dnevno.

Prije upotrebe promućkati. Sadržaj se može popiti samostalno ili pomiješati s vodom ili sokom.

Za najbolje rezultate preporučuje se koristiti svaki dan kroz barem četiri tjedna. Ne preporučujemo unos kofeina (kave) sat vremena prije i sat poslije uzimanja Mikeda® Active Collagena 5000, jer kofein može umanjiti apsorpciju sastojaka.

Napitak nije potrebno čuvati u hladnjaku, ali se može uzimati rashlađen za još bolji okus.

Pakiranje sadrži 21 bočicu sa sadržajem od 25 ml.

Programi

Izaberite svoj Mikeda® Active Collagen 5000 program

s Kupite

Nahranite svoju kožu iznutra i priuštite joj Mikeda® Active Collagen 5000 trotjedni program.

s Kupite

Prvi rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna primjene: poboljšava se struktura, elastičnost i čvrstoća kože.

s Kupite

Primijetite izraženije i značajnije rezultate. S Mikeda® Active Collagenom 5000 postižete trajnije rezultate i odgađate znakove starenja iznutra prema van.

bočica = 25 ml

jednom dnevno

7x aktivnih sastojaka

30 min - brza apsorpcija