EN

Najčešća pitanja

Što je Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 je alternativni – nutritivni pristup svakodnevnoj njezi kože. Mikeda® Active Collagen 5000 je inovativni anti-age napitak s vodećim francuskim kolagenom za ljepotu kože i sigurne rezultate u poboljšanju kvalitete i strukture kože te smanjenju bora.

Ovaj beauty napitak sadrži biološki aktivni, dokazano djelotvorni Peptan® kolagen, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru. Jedinstvena sinergistička formula učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

Što radi Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 donosi esencijalne mikronutrijente u tekućem obliku koji pomažu obnoviti i povećati količinu kolagena u koži.Mikeda® Active Collagen 5000 uklanja znakove starenja smanjujući oksidativni stres stanica kože, sprječavajući propadanje kolagenskih vlakana, povećavajući hidrataciju kože te povećavajući normalnu proizvodnju hijaluronske kiseline u dermi kože. Kao rezultat, Mikeda® Active Collagen 5000 koži vraća mladenački izgled, popravlja tonus kože, teksturu, hidrataciju te smanjuje bore.

Može li kolagen koji popijem dospjeti do moje kože?

Da bi bio aktivan u dubljim slojevima kože, hidrolizirani kolagen mora proći crijevnu barijeru i dospjeti u krvotok. Više od 90% hidroliziranog kolagena se u probavnom sustavu razgrađuje na manje tripeptide i dipeptide koji su otporni na daljnju razgradnju te slobodne aminokiseline. Ovi peptidi se kroz sluznicu crijeva apsorbiraju putem nosača PEPT-1. Di- i tripeptidi s hidroksiprolinom pojavljuju se u krvi unutar jednog sata nakon uzimanja, a istraživanja su pokazala da se apsorbirani peptidi pojavljuju u koži i ondje zadržavaju i do 2 tjedna. Ovo pokazuje sposobnost peptida kolagena da dospiju u dermu gdje postižu glavni učinak.

Trebam li i dalje koristiti kremu za lice ako uzimam Mikeda® Active Collagen 5000?

Preporučujemo korištenje Mikeda® Active Collagena 5000 kao dopunu vašoj svakodnevnoj njezi kože.

Koji je izvor kolagena u Mikeda® Active Collagenu 5000?

Peptan® hidrolizirani kolagen u Mikeda® Active Collagenu 5000 pripada kolagenu tipa I, a dobiva se iz slatkovodne ribe iz kontroliranog uzgoja, čime je izbjegnuta mogućnost onečišćenja teškim metalima poput žive kao i visokog sadržaja natrija.

Zašto hidrolizirani kolagen, a ne prirodni, nativni kolagen?

U probavnom sustavu se mogu apsorbirati peptidi molekulske mase u rasponu od 1 do 10 kDa. Zbog male molekulske mase, koja iznosi samo 2 kDa, hidrolizirani kolagen je bolje probavljiv i lakše se apsorbira u usporedbi s nativnim kolagenom.

Tko bi trebao uzimati Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 je pogodan za sve odrasle osobe koje žele očuvati zdravlje i ljepotu kože.

Koliko često i koliko dugo trebam uzimati Mikeda® Active Collagen 5000?

Za najbolje rezultate preporučuje se uzimati jednu bočicu svaki dan kroz barem četiri tjedna.

Smijem li popiti više od jedne bočice Mikeda® Active Collagena 5000 dnevno?

Možete uzeti jednu do tri bočice dnevno. Ne preporučuje se uzimanje više od tri bočice dnevno. Ukoliko se uzmu četiri bočice dnevno treba imati na umu da se na taj način prekoračuju najveći dnevno dozvoljeni unosi pojedinih vitamina i minerala. Preporučujemo da se za svaku nedoumicu obratite nama za savjet.

Kakav okus ima Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 ima okus naranče.

Trebam li Mikeda® Active Collagen 5000 čuvati u hladnjaku?

Proizvod nije potrebno čuvati u hladnjaku, ali se može uzimati rashlađen za još bolji okus.

Mogu li koristiti druge dodatke prehrani uz Mikeda® Active Collagen 5000?

Treba obratiti pozornost na uzimanje drugih vitaminskih i/ili mineralnih preparata zbog mogućnosti multiplikacije unosa pojednih vitamina i/ili minerala te prekoračenja najvećeg dozvoljenog unosa. Preporučujemo da se za svaku nedoumicu obratite nama za savjet.

Koje alergene sadrži Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 sadrži kolagen podrijetlom iz ribe, pa osobe alergične na ribu i riblje proizvode ne bi trebale uzimati ovaj proizvod.

Je li Mikeda® Active Collagen 5000 pogodan za vegetarijance?

Mikeda® Active Collagen 5000 sadrži kolagen podrijetlom iz slatkovodne ribe pa nije pogodan za vegetarijance.

Sadrži li Mikeda® Active Collagen 5000 šećer?

Mikeda® Active Collagen 5000 sadrži manje od 0,1 g šećera u jednoj bočici (25 ml).

Koliko kalorija sadrži Mikeda® Active Collagen 5000?

Jedna bočica Mikeda® Active Collagena 5000 (25 ml) sadrži 23 kcal.

Koliko dugo trebam uzimati Mikeda® Active Collagen 5000 za vidljive rezultate?

Preporučujemo korištenje Mikeda® Active Collagena 5000 tijekom barem 4 tjedna, a idealno 8-12 tjedana za vidljivo restrukturiranu, čvršću i hidratiziranu kožu.

Hoće li Mikeda® Active Collagen 5000 imati učinak samo na kožu lica?

Kolagen je glavni sastojak derme kože koja pokriva cijelo tijelo i daje joj čvrstoću i mladolik izgled. Uzimanje Mikeda® Active Collagena 5000 doprinijet će zdravlju i ljepoti kože svih dijelova tijela.

Koja je razlika između Mikeda® Active Collagena 5000 i drugih pripravaka s kolagenom na tržištu?

Mikeda® Active Collagen 5000 je novost na hrvatskom tržištu – inovativni anti-age napitak s vodećim francuskim kolagenom za ljepotu kože i sigurne rezultate u poboljšanju kvalitete i strukture kože te smanjenju bora. Ovaj beauty napitak sadrži biološki aktivni, dokazano djelotvorni Peptan® kolagen, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru.

Jedinstvena sinergija sastojaka učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

Zašto tekući kolagen, a ne kolagen u tableti ili kapsuli?

Da biste uzeli jednaku dozu kolagena u tableti, morali biste uzeti najmanje 5 tableta. Tekući oblik značajno je koncentriraniji od tableta ili kapsula te osigurava bržu i potpuniju apsorpciju i bolju efikasnost.

Što je s kremama koje sadrže kolagen?

Tradicionalni proizvodi za njegu kože (kreme, serumi…) koji se nanose lokalno na kožu djeluju na epidermu, ali obično ne prodiru do derme, bez obzira na cijenu ili kvalitetu. Međutim, upravo je derma sloj kože koji je prokrvljen i koji koži donosi kisik i vitalne nutrijente. Baš zato je unos kolagena u obliku napitka značajno učinkovitiji u poboljšanju kvalitete kože što je doista vidljivo već nakon par tjedana redovnog korištenja.

Koji je mehanizam djelovanja kolagena u Mikeda® Active Collagenu 5000?

Hidrolizirani kolagen u dermi djeluje na dva načina: slobodne aminokiseline služe kao gradivni elementi za nastanak kolagenskih i elastičnih vlakana, a oligopeptidi kolagena djeluju kao ligandi vežući se za receptore na membrani fibroblasta i potiču stvaranje novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Mogu li trudnice i dojilje uzimati Mikeda® Active Collagen 5000?

Ukoliko ste trudni ili dojite, posavjetujte se s vašim liječnikom prije uzimanja bilo kakvog dodatka prehrani.

Gdje se proizvodi Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 proizvodi se u Njemačkoj prema svim primjenjivim propisima i standardima za proizvodnju hrane.

Gdje mogu kupiti Mikeda® Active Collagen 5000?

Mikeda® Active Collagen 5000 možete kupiti u ljekarnama u Hrvatskoj i online putem Mikeda® internet trgovine.

Koja pakiranja su dostupna i po kojoj cijeni?

Mikeda® Active Collagen 5000 dostupan je u pakiranju od 21 monodoze (21×25 ml; 525 ml), a preporučena maloprodajna cijena iznosi 390,00 kn.

Mogu li Mikeda® Active Collagen 5000 kupiti online?

Mikeda® Active Collagen 5000 možete kupiti online putem putem Mikeda® internet trgovine.

Koliko košta dostava?

Prilikom online narudžbe proizvoda prije zaključenja narudžbe bit će naveden ukupan iznos kupovine uključujući i cijenu dostave. Dostava unutar Hrvatske je besplatna.

Izaberite svoj Mikeda® Active Collagen 5000 program

s Kupite

Nahranite svoju kožu iznutra i priuštite joj Mikeda® Active Collagen 5000 trotjedni program.

s Kupite

Prvi rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna primjene: poboljšava se struktura, elastičnost i čvrstoća kože.

s Kupite

Primijetite izraženije i značajnije rezultate. S Mikeda® Active Collagenom 5000 postižete trajnije rezultate i odgađate znakove starenja iznutra prema van.

bočica = 25 ml

jednom dnevno

7x aktivnih sastojaka

30 min - brza apsorpcija