EN

Poznate Hrvatice blistaju u svakom trenutku i svakoj prilici


10. studenoga 2017.


Zanimljivo i lijepo druženje, održano je u Larita studiju Ive Jerković, a zvijezda večeri bila je Mikeda Active Collagen 5000.
Kada se na jednom mjestu, u istoj prostoriji susretnu Iva Jerković, Nina Badrić, Kristina Bradač, Sarah i Suzy Josipović, Lana Klingor Mihić, Milanka Opačić, Lea Mijatović i mnoge druge poznate dame iz javnog i društvenog života, neizbježne su teme o ljepoti, zdravlju, i novim modnim i životnim trendovima. Mjesto susreta bio je ugodni prostor frizerskog i kozmetičkog studia Larita, u kojem je organizirano predstavljanje Mikeda Active Collagena 5000.


Naše gošće imale su priliku napraviti analizu gustoće kolagena u koži DermaLab ultrazvučnim aparatom, a Mikeda Active Collagen 5000, ispunio je očekivanja svih žena koje su odlučile svojoj koži dati novu priliku te su s ovim proizvodom pronašli saveznika u svakodnevnoj borbi za zdravlje i sjaj svoje kože.

I ako upoznate s vodećim svjetskim i hrvatskim trendovima o brizi za zdravlje vlastite kože, gošće ovog ugodnog druženja sa zanimanjem su slušale informacije o Mikeda Active Collagenu 5000, njezinim svojstvima te njenom utjecaju na kožu. S posebnim zadovoljstvom su se osvrnule na malu bočicu i pakiranje samog proizvoda te činjenicu da svakodnevnom konzumacijom svojoj koži pružaju samo najbolje.

 

 

FOTO: EDIN TUZLAK/KLINKA PR

 

bočica = 25 ml

jednom dnevno

7x aktivnih sastojaka

30 min - brza apsorpcija