EN

Zaštita podataka

Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava Thawte certifikat. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se preko tvrtke PBZcard korištenjem sustava Wspay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
Milsing d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja i obrađuje samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza uz privolu korisnika; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Milsing d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Saznajte više informacija o obradi osobnih podataka.

Izaberite svoj Mikeda® Active Collagen 5000 program

s Kupite

Nahranite svoju kožu iznutra i priuštite joj Mikeda® Active Collagen 5000 trotjedni program.

s Kupite

Prvi rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna primjene: poboljšava se struktura, elastičnost i čvrstoća kože.

s Kupite

Primijetite izraženije i značajnije rezultate. S Mikeda® Active Collagenom 5000 postižete trajnije rezultate i odgađate znakove starenja iznutra prema van.

bočica = 25 ml

jednom dnevno

7x aktivnih sastojaka

30 min - brza apsorpcija