EN

Svjetski trend na vašem blogu – postanite Mikeda blogerica

Vjerujete da svojim blogovima, tekstovima, postovima zaokupljate i «kreirate» hrvatsku beauty scenu? Vaše mišljenje mijenja percepcije i pomaže ženama da shvate stvarnu poziciju i učinak pojedinog proizvoda na njihovu ljepotu? Vrijeme je da upoznate i isprobate Mikeda Active Collagen 5000.

Mikeda Active Collagen 5000 je tekući kolagen koji će promijeniti i vaše mišljenje o brizi za ljepotu vlastite kože i proizvod koji će postati neizbježan asortiman vaše torbice.

Voljeli bi da se osobno uvjerite u mogućnosti Mikeda Active Collagena 5000. Zato želimo da redovitim uzimanjem tekućeg kolagena osobno primijetite promjene i novi sjaj vlastite kože. Želja nam je da kroz svoj «stručni» pogled napravite kratak osvrt na mogućnosti i benefite ovog proizvoda i kroz nesumnjivo kvalitetne i objektivne recenzije stvorite sliku o Mikeda Active Collagenu 5000.

Veselimo se čitanju vaših tekstova, komentara, osvrta i mišljenja što je i kako tekući kolagen donio novo, vezano za zdravlje vaše kože. Stoga vas molimo da ispunite obrazac u nastavku teksta, unesete tražene informacije, a mi ćemo vam ukoliko budete izabrani kao jedna od blogerica, sa zadovoljstvom proslijediti Mikeda Active Collagen 5000 i s nestrpljenjem očekivati vašu priču o našem proizvodu.

Ispunite sljedeći obrazac

  Društveni mediji

  Upišite adrese (URL) vaših društveno-mrežnih profila:

  Izaberite svoj Mikeda® Active Collagen 5000 program

  s Kupite

  Nahranite svoju kožu iznutra i priuštite joj Mikeda® Active Collagen 5000 trotjedni program.

  s Kupite

  Prvi rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna primjene: poboljšava se struktura, elastičnost i čvrstoća kože.

  s Kupite

  Primijetite izraženije i značajnije rezultate. S Mikeda® Active Collagenom 5000 postižete trajnije rezultate i odgađate znakove starenja iznutra prema van.

  bočica = 25 ml

  jednom dnevno

  7x aktivnih sastojaka

  30 min - brza apsorpcija